VACATURE: Accountmanager


Accountmanager

18-24 uur per week

Adelante Arbeid richt zich op vragen op het brede gebied van arbeid, gezondheid, preventie en verzuim. Binnen een interdisciplinair samenwerkend team wordt de verwijsvraag  vertaald naar o.a. arbeidsdiagnostiek, arbeids-re-integratie en arbeidsrevalidatie. Adelante Arbeid is in staat om ook in complexe situaties passende dienstverlening te bieden door de unieke samenwerking met revalidatiecentrum Adelante. Wij leggen onze focus op duurzame inzetbaarheid waarbij ons uitgangspunt is; het optimaal benutten van iemands mogelijkheden op het gebied van werk. Als betrouwbare partner voor opdrachtgevers in de regio Limburg denken wij graag met hen mee.Onze opdrachtgevers zijn onder andere bedrijfsartsen, arbo diensten, UWV, werkgevers.

Wij zijn een bedrijf met ambitie en stellen ons ten doel om onze dienstverlening verder uit te rollen naar nieuwe opdrachtgevers.

Wat ga je doen? Als accountmanager acteer jij als integraal onderdeel van ons multidisciplinaire team. In nauwe samenwerking met het team ben jij aanspreekpunt voor onze huidige en nieuwe klanten. Jij weet wat er moet gebeuren om nieuwe klanten binnen te halen en maakt het verschil bij bestaande relaties. Je begeleidt klanten in het implementatietraject en biedt ondersteuning aan je collega’s in het aansluiten van nieuwe klanten.

Meer specifiek:

·       Je benadert actief prospects en bestaande relaties door acquisitie en volgt leads op die uit andere kanalen worden aangereikt.

·       Je zorgt voor het uitvoeren van het salesplan en bedenkt creatieve acties.

·       Je hebt affiniteit met social media en maakt gebruik van deze kennis om je doelen te realiseren.

·       Je bent omzet verantwoordelijk en je focus ligt daarbij grotendeels op acquisitie en deels relatiebeheer.

·       Je bent een sparringpartner voor je klanten in het verbeteren van het klantresultaat. 

·       Je zorgt voor de juiste afstemming en goede samenwerking met je collega’s.

·       Je maakt offertes, beheert de offertetrajecten en houdt de vinger aan de pols bij implementaties en evaluaties.

·       Je zorgt voor heldere verslaglegging van wat je doet.

Wie zoeken wij? Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau met relevante werkervaring in een business to business omgeving. Je bent van nature een echte netwerker en weet mensen te overtuigen. Je kunt je snel onze dienstverlening eigen maken. Je bent initiatiefrijk, resultaatgericht, pro-actief en scherp op signalen en kansen binnen de markt. Je hebt een talent voor creatieve oplossingen en deinst niet terug voor een uitdaging. Je hebt affiniteit of ervaring met online marketing. Je staat stevig in je schoenen en bent commercieel. Een gezonde commerciële werkdruk is iets waar je je lekker bij voelt. Ervaring met de aangeboden dienstverlening is een pre.

Wat mag jij van ons verwachten?
  
-        Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
-        Een salaris van minimaal € 3.115, - en maximaal € 4.391, - bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-        144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-        Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.
-        Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.
-        Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
 -        Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 20 juni a.s. hebben ontvangen. Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in juni.

Nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Ludo Schreurs, directeur Adelante Arbeid BV, via 06-23075017 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via 045 528 22 62 of WhatsApp 06-82580677.

Goed om te weten! Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Laatste Updates

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker