Menu

Dienstverlening Adelante Arbeid tijdens coronaperiode

We volgen de maatregelen en adviezen van de overheid, RIVM en de GGD in verband met het coronavirus (COVID-19). Op deze pagina vindt u actuele informatie en maatregelen van Adelante Arbeid.

Inhoud van deze pagina

Vroege Interventie


Quickscans

De Quickscans vinden weer plaats op onze locatie in Hoensbroek.


Multidisciplinaire arbeidsrevalidatie (VI-traject)

De Vroege Interventie-trajecten zijn weer gedeeltelijk op locatie mogelijk, zowel in Hoensbroek als in Maastricht. Daarnaast blijft in sommige gevallen de mogelijkheid van telerevalidatie beschikbaar. Onze cliënten hebben hier in de afgelopen weken positieve ervaringen mee opgedaan.


Gezond omgaan met stress

Dit programma vindt weer volledig plaats op onze locatie in Hoensbroek.


Assessment


Kennismakingsgesprekken

Deze worden gevoerd via (beeld)bellen, maar zijn ook weer op locatie mogelijk.


Onderzoeken

De onderzoeken, waaronder het neuropsychologisch onderzoek, mentaal belastbaarheidsonderzoek, fysiek belastbaarheidsonderzoek en de praktijksimulaties worden hervat op locatie.


Eindgesprekken

Eindgesprekken doen wij via (beeld)bellen, maar ook weer op locatie mogelijk.

 

We volgen de landelijke richtlijnen in verband met het coronavirus (COVID-19). We kunnen weer op een veilige manier van start als we samen de voorzorgsmaatregelen van Adelante Arbeid in acht nemen.


Meer informatie

Heeft u vragen? Adelante Arbeid staat voor u klaar, telefonisch via 045-528 30 00 of via mail: arbeid@adelantezorggroep.nl. Neem gerust contact met ons op!